Cem Dizdar: "Beşiktaş’ı Şenol Güneş sonrası kim bilir neler bekliyor?"

Cem Dizdar: "Beşiktaş’ı Şenol Güneş sonrası kim bilir neler bekliyor?"

Beşiktaş'ın Bursaspor'u Vodoafone Park'ta 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı Fanatik Gazetesi spor yazarı Cem Dizdar değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Cem Dizdar'ın bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan köşe yazısı:

Gün içinde patlayan ‘Şenol Güneş Milli Takım’da’ haberlerinin getirdiği şaşkınlık ve belirsizlik maçı daha da anlamlı kılmıştı. İlk devreleri genellikle ‘uykuda’ geçiren Beşiktaş bu maçta da benzeri tutum içindeydi. Farkı, yeni transferi Burak’ın girdiği ve birini golle sonuçlandırdığı pozisyonlarla az pozisyona rağmen oyunu sürekli elde tutma becerisiydi.

Oyunu öne taşımaya kalkıştığı anda Beşiktaş’tan sert yanıtlar alan Bursa oyunu rölantiye almaya kalkışınca fatura da ağır oldu. Burak en iyi yaptığı işlerden birini icra etti! Son 10 dakikayı ihmal ederek söylersek şimdiye kadar izlediğimiz en çaresiz Bursa’yı görmemizin nedeni Beşiktaş’ın egemen oyunuydu. Beşiktaş gol attı... Gol pozisyonları buldu... Taraftarını eğlendirdi... Taraftarı eğlendi... Futbol başka ne ki?..

Gecenin sorusu

Etkisiz Bursa’nın sol kenarındaki Yusuf Erdoğan’ın Gökhan Gönül üzerindeki yıpratıcı baskısı Beşiktaş’ta bir sağ bek sorununu gösteriyor olabilir mi?

Maçın starı

Beşiktaş’a transferi taraftarının bir bölümünü rahatsız eden Burak Yılmaz’ın performansı.. Benim için özel bir oyuncu olan Atiba’yı da ihmal etmeyelim..

Maçın olayı

Bu kadar hakim olunan bir maçta Yusuf Erdoğan’ın Beşiktaş sağ kanadını darmadağın etmesi ve buna bir çözüm üretilememesi.

Kısa mesaj

Bu maçta iyi oynayıp taraftarına eğlence vaad eden Beşiktaş’ı Şenol Güneş sonrası kimbilir neler bekliyor?

Etiketler :