Cem Dizdar, Ç.Rizespor - Beşiktaş maçını yazdı

Cem Dizdar, Ç.Rizespor - Beşiktaş maçını yazdı

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Ç.Rizespor'u deplasmanda 7-2 yendi. Köşe yazarları maçı nasıl yazdı?

Ajans Beşiktaş - Fanatik gazetesi yazarı Cem Dizdar, bugünkü köşesinde Ç.Rizespor - Beşiktaş maçını yazdı. İşte Cem Dizdar'ın köşe yazısından bazı bölümler:

"Öncelikle ligin ikinci yarısının gözde takımı Rize’nin performansı, ardından orta saha oyuncularının belirsiz fiziksel durumu Şenol Güneş’i ‘yüksek güvenlikli’ bir plana zorlamış.

Beşiktaş savunmacı bir orta sahayla çıktı maça. İlk devre biri kolay diğeri nitelikli iki gol buldularsa da topun ardında gereğinden fazla koşunca soru şu oldu; ‘Acaba bitkin düşerler mi?’.

Üstelik ilk yarı boyunca pas oyunu dersleri veren Rize devrenin sonuna sıkıştırdığı golle ikinci yarı için maçı sıcak tutacağını göstermişken. Rize ikinci devre oyunu sıcak tutmaya çalışırken Burak ilk kaçtığı pozisyonda golü buldu.

Ne var ki, gol sonrası beliren ‘Burak sorunu’nun tedavi sürecindeki dengesizlikte gol yedilerse de Burak’ın yerine giren genç Güven pansumanı geciktirmedi. Beşiktaş pozisyon/gol yüzdesi açısından muazzam seviyeye çıkınca maç onlar açısından tahmin edemeyecekleri kadar kolay bitti."

Etiketler :