Cem Dizdar: "Fenerbahçe bu isimlerle maça çıkacaktır"

Cem Dizdar: "Fenerbahçe bu isimlerle maça çıkacaktır"

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. Cem Dizdar, bu dev karşılaşma öncesi Cocu'nun Ayew ve Slimani ile sahaya çıkacağını tahmin ediyorum dedi

Ajans Beşiktaş - Yönetim değişikliğinin ardından teknik direktörlüğe Phillip Cocu'yu getiren, kadrosunu transferlerle güçlendiren Fenerbahçe'de beklenen uyum yakalanamadı. Lige kötü başlayan takım geride kalan 5 haftada 2 galibiyet, 3 yenilgi alırken topladığı 6 puanla 11. sırada yer aldı ve şampiyonluk yolunda erken puan kayıpları ile büyük yara aldı.

Hayal kırıklığı!

Son olarak hafta içinde Zagreb deplasmanında Dinamo Zagreb'e 4-1 yenilen takım, istenilen futbolu sahaya yansıtmaktan oldukça uzaktı. Cocu'nun takımdaki geleceği tartışmaya açılırken, Fenerbahçe'nin Beşiktaş maçında galibiyetten başka çaresi yok.

"Beşiktaş maçına Ayew ve Slimani ile çıkacaktır"

Bu dev karşılaşma öncesi Fenerbahçe ile ilgi konuşan yazarımız Cem Dizdar, " Cocu, bence derbiye Ayew ve Slimani ile çıkacaktır. Hesabını lige göre planlayan Cocu'ya başka bir kadroyla Beşiktaş maçına çıkacak diye laf söylenemez" dedi (Fanatik)

Etiketler :