Cem Dizdar: "Kagawa fişi çekti"

Cem Dizdar: "Kagawa fişi çekti"

Beşiktaş'ın Antalyaspor'u deplasmanda 6-2 mağlup ettiği karşılaşmayı Fanatik Gazetesi spor yazarı Cem Dizdar değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Cem Dizdar'ın bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan köşe yazısı:

"Takım yapısı darmadağın olsa da kulüp genetiği ve hakkınca futbol takımı olmanın iş görürlüğü pek çok sorunu hallediyor. Zorunluluklar Şenol Güneş’i gençlik enerjisiyle harmanlanan olgun bir takım sahaya sürmeye zorluyor. Bu enerjik oyun ilk yarının gösterişli takımı Antalya’yı ilk devre boyunca etkisiz kılmalarına yetti. Kim ne derse desin, Beşiktaş uzun süredir bir ‘Atiba takımı’dır. O formdaysa Beşiktaş başkalaşıyor. Öncelikle onun sayesinde çabuk düşünen, seri hareket eden ve bitiriciliği yüksek bir Beşiktaş izliyoruz. Bu maçta da ilk devre boyunca Ljajic’i elmas gibi parlattı. Ancak ikinci devre 50’de yedikleri golden sonra oyunu ellerinden kaçırdılar. Bu bölüm Şenol Güneş ve ekibinin üzerine düşünmesi gereken sorunların başında geliyor. Bu bölümde Antalya topu alıp ve oynamaya başlamıştı ki, imdatlarına Lens’in hızlı hücumu yaratan inadı yetişti. Paralize olan Antalya öyle alanlar bırakıp öyle kontralara izin verdi ki, şaşırmamak elde değil! Neticede, dokunduğu ilk iki topla iki gol yapan Kagawa’ya da fişi çekmek kaldı.

Gecenin sorusu

Beşiktaş’ın gözle görülür düşüşü ilk yarıdaki skorun rehavetiyle mi yoksa fiziksel yetersizlikle mi açıklanmalı?

Maçın starı

Şüphesiz ki, Adem Ljajic. Elbette onu böyle gösterişli kılan önce Atiba ardında da Dorukhan’ı ihmal etmeden...

Maçın olayı

Öncelikle Türkiye’de topla ilk buluştuğunda gol yapan Kagawa.. Ardından ligin ilk yarısının ‘gösterişli takımı’ Antalya’nın anlaşılamaz düşüklüğü ve dördüncü golden sonra sahada kaybolmaları.

Kısa Mesaj

Eksilen Beşiktaş ilk devredeki temposuyla maçı kopardı. Sonucu onların yaptıkları kadar Antalya’nın yapamadıkları belirledi desek yanlış olmaz..."

Etiketler :