Cenk rekora koşuyor!

Cenk rekora koşuyor!

Devler Ligi’nde Beşiktaş formasıyla 2 sezonda 4 gol atan Cenk Tosun, rakip fileleri 1 kez daha havalandırması halinde bu turnuvada Kartal’ın en skorer ismi olaca

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki en büyük kozu olan Cenk Tosun, takımının Fransa temsilcisi Monaco ile yapacağı karşılaşmaya rekor için çıkacak. Siyah-Beyazlı formayla son 2 sezonda Şampiyonlar Ligi’nde 4 kez fileleri havalandıran Cenk Tosun, Monaco karşısında oynaması ve aynı başarıyı göstermesi durumunda Avrupa’nın bu büyük futbol organizasyonunda Beşiktaş’ın en golcü oyuncusu unvanını ele geçirecek. Şampiyonlar Ligi’nde son 2 sezonda 4 kez gol sevinci yaşayan ve Kartal’ın eski oyuncusu Oktay Derelioğlu ile bu unvanı paylaşan Cenk, Monaco karşısında bir gol bulduğu takdirde bu unvanın tek sahibi olacak.

Avrupa’da Oktay zirvede

Siyah-Beyazlı formayla şu ana dek 10 gol bulan Cenk Tosun, takımın Avrupa’daki en golcü sıralamasında 4. sırada bulunuyor. Beşiktaş’ın Monaco ile deplasmanda yaptığı maçta 2 kez fileleri havalandıran Cenk, 11 gollü Ricardo Quaresma ile 12 defa gol sevinci yaşayan Bobo’ya biraz daha yaklaştı. Cenk Tosun, Quaresma’nın son dönemlerdeki gibi sessiz kalması halinde atacağı 1 golle takım arkadaşını yakalayacak. Beşiktaş’ın Avrupa’daki en golcü sıralamasında 14 golle Oktay Derelioğlu önde bulunuyor. (Fanatik)

Etiketler :