Cenk Tosun: "Benim işim gol atmak"

Cenk Tosun: "Benim işim gol atmak"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu dördüncü maçında Monaco ile Vodafone Park'ta karşılaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Cenk Tosun maç sonunda konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu' dördüncü maçında Monaco ile karşılaştı. Karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetti. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın golünü Cenk Tosun atarken, Monaco'nun golü Rony Lopes'den geldi. Beşiktaş bu skorla puanını 10'a yükseltti.

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Cenk Tosun şunları söyledi: Beraberliğe üzülüyorsak ne duruma geldiğimiz ortadadır. Soyunma odasında herkes çok üzgündü. Daha iki maçımız var. Birinci olarak çıkmak istiyoruz. Benim işim gol atmak. Burada maaşlı çalışanım. Ben golleri tek atmıyorum, 11 kişi sahadayız. Beraber atıyoruz golü.

Şampiyonlar Ligi'nin üstü yok. Burada 4 gol attıysam, ne mutlu bana. Doğru tercihleri yapsaydık, 2-1 değil, 3-1 bile kazanırdık. Ama çok yoğun bir tempoda oynuyoruz, arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gruptan lider çıkmak istiyoruz. Oktay ağabeyi geçmek için elimden geleni yapacağım, zaten çok fazla bir fark kalmadı.

Etiketler :