Cenk Tosun: “Beşiktaş’ta ve Everton’da taraftarların bana destek vermesinden dolayı çok şanslıyım"

Cenk Tosun: “Beşiktaş’ta ve Everton’da taraftarların bana destek vermesinden dolayı çok şanslıyım"

Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan yıldız oyuncu Cenk Tosun, Evertonlu taraftarlar ve takımı hakkında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Ara transfer döneminde Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun yükselen performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Tosun Paşa Evertonlu taraftar hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Tosun Paşa'nın açıklamalarının tamamı...

Tosun, taraftarların desteklerinin İngiliz futboluna alışmasında anahtar rol oynadığını vurgulayarak “Taraftarların çok büyük bir yardımı oldu. Burada gerçekten çok özel ve misafirperver insanlar var." dedi.

“Beşiktaş’ta ve Everton’da taraftarların bana destek vermesinden dolayı çok şanslıyım. Gerçekten çok şey ifade ediyor bu benim için. Bu beni gerçekten heyecanlandırıyor. ”

Blues hayranlarının desteğini paylaşmanın yanı sıra, Tosun takım arkadaşlarının ve Kulüpteki diğer personelin de Merseyside'da hayata yerleşmesine yardımcı olmasında önemli bir rol oynadığını söyledi. “Burada bir aile ortamı var” diye konuştu. "Takımda deneyimli ve ünlü oyuncular olsa da kimse kibirli değil. ” diye ekledi.

 

Etiketler :