Cenk Tosun bu akşam 2. yarıda...

Cenk Tosun bu akşam 2. yarıda...

Cenk Tosun’un derbiye yedek kulübesinden başlayıp Şenol Hoca'nın hamle ismi olması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Fenerbahçe’ye Kadıköy’de konuk olacak Siyah-Beyazlılar’da takımın kulübedeki hamle gücü son haftaların parlayan yıldızı Cenk Tosun olacak.

Benfica karşılaşmasının kahramanı olan ve Beşiktaş formasıyla çıktığı 12 maçta attığı 7 golle takımının en skorer ismi konumunda bulunan 24 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş’in oyun planı gereği bugünkü derbiye kulübeden başlayacak.

Caner Erkin ve Talisca gibi oyuncuların sakatlık yaşaması sonrasında elinde maçın kaderini değiştirebilecek bir yedek güç kalmayan Güneş, genç yıldızı karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna sürmeyi planlıyor.

Siyah-Beyazlı formayla geçen sezon özellikle ikinci yarıda süre aldığı maçlarda attığı kritik gollerle şampiyonluğun gizli mimarları arasında yer alan CT23, derbide görev aldığı dakikalarda takımına katkı yapmak için elinden geleni yapacak.

Son maçlarda forvet hattına ek olarak sol açık bölgesinde de forma giyen Cenk, oyunun gidişatına göre bu 2 bölgeden birinde oyuna dahil olup Kanarya’nın kalecisi Volkan Demirel’i avlamaya çalışacak. (Fanatik)