Cenk Tosun geri dönüyor! İşte Beşiktaş'ın kasasından çıkacak para....

Cenk Tosun geri dönüyor! İşte Beşiktaş'ın kasasından çıkacak para....

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta ibre yeniden eski golcüsü Cenk Tosun'a dönmüş durumda... Bu transferde büyük yol kateden siyah-beyazlıların kasasından çıkacak parada belli oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Cenk Tosun sevinci yaşanıyor.. Ara transfer döneminde golcü transferi için girişimlerini sürdüren Beşiktaş'ta ilk olarak gündeme Hulk ve Fode Koita gelse de şu anda ibre %99 Cenk Tosun'dan yana.

EURO 2020 öncesi düzenli oynayacağı bir takıma gitmek isteyen Cenk Tosun da kısa süre önce "Eveton ile anlaşma sağlanması halinde Beşiktaş'a dönmeye hazırım" açıklamasını yapmıştı.

YARI YARIYA ÖDENECEK

Siyah-beyazlı yetkililer, Everton ile Cenk Tosun'un transferi için büyük ölçüde anlaşma sağladı. İki kulüp arasında yapılan anlaşmaya göre Beşiktaş, Cenk Tosun'u sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katacak.

Siyah-beyazlılar, Everton'a kiralama ücreti ödemeyecek. Kara Kartal, Tosun Paşa'nın maaşını ise İngiliz ekibiyle yarı yarıya ödeyecek.

Buna göre Beşiktaş'ın cebinden 6 ay için 625 bin euro çıkacak.

EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Cenk Tosun isminin yeniden gündeme gelmesinin ardından bir açıklama yapan yönetici Erdal Torunoğulları da şu ifadeleri kullandı:

"Cenk Tosun, bu evin oğludur. Beşiktaş camiasının evladıdır. Bizler ve Türk futbolu için de çok önemli bir değerdir."

"Şu anda maddi durumları çözmek için uğraşıyoruz, sanırım pürüzleri ortadan kaldıracağız. Beşiktaş için en iyisi ve hayırlısı için çalışmaya devam edeceğiz."

TALİPLİLERİ ÇOK

Cenk'i Beşiktaş'ın yanı sıra CSKA'nın da istediği ifade ederken, Liverpoolecho adlı haber sitesi Beşiktaş'ın her zaman bir adım önde olduğunu yazdı.

Bu arada İspanyol basınından As Gazetesi de, Celta Vigo ile Augsburg'nun da milli forvete teklifte bulunduğu, ancak Cenk'in bu teklifine olumlu yanıt vermediğini duyurdu. (Fotomaç)

Etiketler :