"Cenk Tosun, Premier Lig'de gol kralı olabilir"

"Cenk Tosun, Premier Lig'de gol kralı olabilir"

Bir dönem ülkemizde Ankaragücü’nde forma giyen eski İngiliz yıldız Darius Vassell, gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Eski İngiliz yıldız futbolcu Darius Vassell, Ajansspor editörü ve Radyospor programcısı Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Süper Ligi takip ettiğini belirten Vassell, “Süper Ligi zamanım oldukça takip ediyorum. Beşiktaş’ta Negredo bence Cenk Tosun’un yerini dolduramadı. Soldado da aynı Negredo gibi takımına ve lige uymadı. İki isim belki seneye daha etkili olurlar. Yabancılar için yeni bir lige alışmak zaman alabiliyor. Ben de aynısını yaşadım” şeklinde konuştu.

Ara transfer döneminde Beşiktaş’tan Everton’a transfer olan Cenk Tosun’la ilgili olarak ise Darius Vassell, “Cenk Tosun’un Beşiktaş’tan gitmesi, Beşiktaş’ın şampiyonluk yarışında geriye düşmesinin en büyük sebebi. Cenk, Alman mentalitesi ile büyümüş disiplinli bir forvet. İngiltere’ye alışmasi için biraz zamana ihtiyacı var. Cenk’in 3 -4 maçını izledim. Cenk, Everton’da seneye bu isteği ve enerjisi ile oynarsa Premier Lig'de gol kralı olabilir” açıklamasında bulundu.

Etiketler :