Cenk Tosun'a övgü dolu sözler: "O, gerçek bir bitirici"

Cenk Tosun'a övgü dolu sözler: "O, gerçek bir bitirici"

Devre arasında Beşiktaş'tan Everton'a rekor bir bonservis bedeliyle transfer olan Cenk Tosun hakkında Everton'ın A takım antrenörü Duncan Ferguson'dan övgü dolu sözler geldi.

Ajans Beşiktaş - Devre arasında Beşiktaş'tan Everton'a rekor bir bonservis bedeliyle transfer olan Cenk Tosun, Merseyside ekibindeki ilk zamanlarında forma şansı bulmakta zorlanmıştı.

Sonrasında ilk 11'in değişilmez isimleri arasına giren ve son 6 maçta takımı adına 4 gol birden kaydeden milli futbolcuyla ilgili A takım antrenörü Duncan Ferguson'dan flaş açıklamalar geldi.

Ferguson, Everton'ın Dubai'de sezon arasında geçirdiği kamp döneminin Cenk için inanılmaz faydalı olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"O, gerçek bir bitirici. Eğer bir şans yakalarsa bunu kesinlikle değerlendiriyor. Bence şu an oyunun hızına adapte olmuş durumda. Beşiktaş'tayken Türkiye'de devre arasına girilmişti ve bu yüzden yeterince hazır gelemedi. Ancak biz onunla çalışmaya devam ettik. Dubai'de çok sıkı çalıştı ve bunun karşılığında Premier Lig'in hız seviyesine erişti. Bence bu hiç de kolay değil. Sonrasında iki gol birden atmayı başardı ve biz de bunun devam edeceğini umuyoruz." (Fanatik)

Etiketler :