Cenk Tosun’a yapılan teklif belli oldu

Cenk Tosun’a yapılan teklif belli oldu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Cenk Tosun, Aboubakar ve Talisca’yı bir araya getirmek için bizzat çalışmalara başladı.

Ajans Beşiktaş - Üç silahşorlar Cenk Tosun, Aboubakar ve Talisca’yı bir araya getirmeye çalışan Ahmet Nur Çebi yönetimi kıran kırana pazarlıklara devam ediyor… Aboubakar’ı 750 bin euro’su garanti, 750 bin euro’su bonus olmak üzere yıllık 1.5 milyon euro’ya oynatan siyah-beyazlı yönetim benzer birer teklifi de Cenk ve Talisca içinde hazırladı.

Everton’ın devre arasında kiralamaya sıcak baktığı Cenk Tosun’la bir görüşme yapan Başkan Ahmet Nur Çebi, “Euro 2021’de olmak istiyorsan Beşiktaş forması giymelisin. Everton’da kalmaya devam edersen kariyerini de tehlikeye atarsın” dedi. Cenk Tosun’un babasıyla görüşen Emre Kocadağ ise, “500 bin euro garanti para verelim. Atacağı goller ve yapacağı asistlere göre 500 bin euro da, bonus belirleyelim. Şampiyonalar Ligi’ne kalırsa 250 bin euro daha prim verelim” dedi. Cenk’in babası Şenol Tosun düşünmek için izin istedi. (Fotospor)

Etiketler :