Cenk Tosun'dan Fenerbahçe açıklaması!

Cenk Tosun'dan Fenerbahçe açıklaması!

Beşiktaş'ın eski oyuncusu ve Everton'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun transferiyle ilgili konuştu. Yıldız isim, Fenerbahçe ile ilgili gelen soruya da cevap verdi.

Ajans Beşiktaş - 

Beşiktaş'ın eski oyuncusu ve Everton'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun A Spor'un sorularını yanıtladı. Yıldız isim, Fenerbahçe ile ilgili gelen soruya da cevap verdi. İşte Cenk Tosun'un açıklamaları;

''Everton'da forma rekabeti çok yüksek. Forma şansı az bulduğum için C. Palace'a gittim. Sakatlığımın üzerinden 6 ay geçti. Kendimi iyi hissediyorum. 1-1,5 ay sahada çalışmalar yapıyoruz. Fizik anlamda hazır olmak için çalışmalarımı sürdürüyorum.

Dizim gayet iyi durumda. 4-6 hafta içinde takımla çalışmak istiyorum. Everton'ın Avrupa hedefleri var. Bu sezon da iyi transferler yaptık.

Carlo Ancelotti ile sürekli iletişim halindeyiz. Sürekli sağlık durumum hakkında sorular soruyor. Beni takımda tutmak istediğini de söylemiştir. Sakatlık sonrası forma için mücadele edeceğim ve sonrasında göreceğiz neler olacağını."

FENERBAHÇE CEVABI!

Fenerbahçe'ye transferi konusunda gelen soruya Cenk Tosun, "Sakatlığım süresince hiçbir kulüple görüşme yapmadım. Diz sakatlığım 1.5 ay sonra iyileşecek. İyileştikten sonra Everton'da devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"GERİ DÖNMEK İÇİN ERKEN"

"Önceliğim Avrupa'da kalmak olacak. İnsanlardan çok güzel tepkiler alıyorum. Türkiye'ye dönmemi isteyen de çok ama geri dönmek için çok erken."

Etiketler :