Cenk Tosun'un dönüş tarihi belli oldu

Cenk Tosun'un dönüş tarihi belli oldu

Dizinde ödem bulunan ve tedavisi devam eden Cenk Tosun’un 21 Mart’taki F.Bahçe derbisinde oynaması için seferber olundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta sakatlığı devam eden Cenk Tosun'la ilgili teknik direktör Sergen Yalçın'ın planı ortaya çıktı.

Yıldız forveti hiçbir şekilde riske atmak istemeyen genç teknik adam, öğrencisinin durumunu yakından takip ediyor. Dünkü antrenmana da katılmayan Cenk Tosun'un tedavisi teknik heyetin ve sağlık heyetin birlikte oluşturduğu rapor doğrultusunda devam ederken, başarılı futbolcunun sahalara hangi maçlara döneceği de merak konusu...

'Cenk derbide çok işimize yarar'

Sergen Yalçın, dizindeki ödemin durumuna göre Cenk Tosun hakkındaki kararını verecek. Normalde 1 maç sonra takıma katılması beklenen Cenk, 3 haftadır takımdan uzak kalırken, hedefteki ilk maç cuma günü Başakşehir'le oynanacak lig müsabakası. Yalçın'ın " Fenerbahçe ile oynanacak derbide hazır bir Cenk daha çok işimize yarar" şeklinde ifadeler kullandığı öğrenildi. Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un son durumunun bu hafta netleşmesi bekleniyor. (Fotomaç)