Cenk Tosun'un yerine Gignac!

Cenk Tosun'un yerine Gignac!

Beşiktaş'ta milli oyuncunun halefi Fransız santrafor Gignac. İngiliz kulüplerinin peşinde olduğu Cenk Tosun’un fiyatını 25 milyon euro olarak belirleyen Kartal, milli golcüyü satarsa; Gignac’ı kadrosuna katacak.

Ajans Beşiktaş - Transfer döneminin son günlerinde İngiliz kulübü Crystal Palace'ın Cenk Tosun için yaptığı teklifi geri çeviren Beşiktaş yönetimi, devre arası için B planını hazırladı.

Negredo'nun kadroya katılmasının ardından takımın ideal 11'de yerini İspanyol golcüye kaptırmayan Cenk'in fiyatını 25 milyon euro olarak belirleyen siyah-beyazlı yönetim, İngiliz kulüplerinin ısrarı sürerse, Andre Pierre Gignac transferi için düğmeye basacak. 31 yaşındaki Fransız golcü ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş yönetiminin cazip bir teklif gelmesi halinde Cenk'in de görüşünü alacağı ve milli golcünün, "Premier Lig'e gitmek istiyorum" demesi halinde Andre Pierre Gignac'ı kadrosuna katacağı gelen haberler arasında.

MARSİLYA'DAN MEKSİKA'YA TİGRES'E...
1985 doğumlu Andre Pierre Gignac, Fransa Ligi'nde Toulouse formasıyla çıkış yapıp Marsilya'ya transfer olmuş ve 154 maçta 59 kez fileleri havalandırmıştı. 2015 yılında sürpriz bir şekilde Meksika kulübü Tigres'ten gelen teklifi kabul eden Fransız santrfor, 90 maçta 55 gol attı. (Sabah-Fatih Doğan)

Etiketler :