Cenk yaptığı müthiş asisti anlattı: "Kaleye vurabilirdim"

Cenk yaptığı müthiş asisti anlattı: "Kaleye vurabilirdim"

Kara Kartal’ın başarılı golcüsü Cenk Tosun, Şampiyonlar Ligi’nde Porto’yla önceki gün oynadıkları maçın ardından görüşlerini paylaştı

Ajans Beşiktaş - Kara Kartal’ın başarılı golcüsü Cenk Tosun, Şampiyonlar Ligi’nde Porto’yla önceki gün oynadıkları maçın ardından görüşlerini paylaştı. Karşılaşmanın ardından konuşan 26 yaşındaki futbolcu, Devler Ligi’nde üst tur biletini almalarının kendileri için gurur verici olduğunu söyledi.

Tosun, “Takım olarak bu başarılı hak ettik. İnşallah hem Şampiyonlar Ligi’nde üst turunda başarılı olur gidebildiğimiz yere kadar gideriz hem de Süper Lig’de yine şampiyon oluruz” ifadelerini kullandı. Dev maçın 41. dakikasında sol kanattan topla buluşup meşin yuvarlağı Porto’lu Felipe’nin üzerinden aşırtıp Anderson Talisca’ya yaptığı asistle ilgili de yorum yapan Tosun, “Topu rakibin üzerinden atıp geçtikten sonra kaleye yöneldim. O esnada ben de kaleye vurabilirdim ancak 3 rakip futbolcu ve kaleci bana doğru geldiği için Talisca avantajlı olan taraftı. Pası ona attım çünkü gol ihtimalini yüzde 100’e çıkarmak istedim” açıklamasını yaptı.

‘Taraftarımız desteğe  devam etsin’

Ligde de çıkışlarına devam edeceklerini söyleyen yıldız futbolcu, “Önümüzde Malatya deplasmanı var. Umarım orada kazanarak yeni bir seriye başlarız. Taraftarımız bize olan desteklerine devam etsin” diye konuştu. (Fanatik)

Etiketler :