"Cenk yoksa Talisca var!"

"Cenk yoksa Talisca var!"

Vatan gazetesi yazarlarından Gökhan Dinç Beşiktaş - Kasımpaşa karşılaşmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - CENK’İN gidişinin ardından sokakta karşılaştığımın hemen hemen her Beşiktaşlı’nın ilk sorusu Negredo yerini doldurur mu? Oluyordu. İkinci devrenin başlaması ile birlikte Talisca bu soruların yanıtını vermiş oldu. Cenk yoksa Talisca var. Önce Antalya deplasmanında sahneye çıktı şimdi de Vodafone’da. Talisca’nın attıkları kadar Quaresma’nın yaptığı asistlere de bakmak lazım. 
 
MAÇ öncesi ve sonrasında Q7ile ilgili istatistikleri toplayıp ona içerde var ama dışarıda puan katkısı yok diyenlere gelsin dün yaptığı asistler. Bu adamın bu takımla ve tribünlerle kimyası uyuyor. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş olduğu sürece de bu adam bu takımda cezalı veya sakat olmadıkça oynayacak, oynamalı da zaten. Kimsenin sonsuz kredisi yok belki ama Quaresma’nın sonsuza yakın kredisi var.
 
HAZIR krediden bahsetmişken, taraftarlarının önünde, üstelik yeni forvet transferi yapılmışken kendisini ispatlamak zorunda olan Negredo’dan bir Cenk çıkması beklemek yanlış. 
 
KULÜBEYE DÖNECEK!
 
NEGREDO direkt gol atmak yerine, öncelik olarak alan boşaltmak ve arkadaşlarına asist yapmak üzerine kurulu bir oyuncu. Dün akşam oyunun başlarında Babel’e yaptığı asist ile bunu gösterdi. Oynadıkça atmaya da başlayacaktır. Aksi halde zaten alışık olduğu yedek kulübesine göre dönecektir. Vagner Love dışında oyuncu değişiklikleri sonrasında gördük ki Babel de kendisi için tehlike olacak.
 
MAÇ tam fişi çekilmiş gidiyor derken Talisca’nın sakatlığı sonrasında Şenol hoca Vida’yı oyuna alarak skoru koruma yoluna gitti. Halbuki Vida yerine hücum gücünü devam ettirmeyi tercih ederek Tolgay’ı sahaya atsa, zaten oynayan Beşiktaş’ı oynatarak, son dakikaların daha rahat geçmesini sağlayabilirdi. Kasımpaşa’nın golü sonrasında saha içinde oyun disiplini de bozuldu ve Beşiktaş son dakikalarda biraz zorlandı. (Gökhan Dinç / Vatan)

Etiketler :