Ceyhun Kazancı, Aboubakar'la görüştü! İşte görüşmenin tüm detayları

Ceyhun Kazancı, Aboubakar'la görüştü! İşte görüşmenin tüm detayları

Kamerunlu futbolcuyla 2.6 milyon Euro’dan 2,5 senelik ön anlaşma sağlayan Kartal, yıldız ismin Al Nassr’la sözleşmesini feshetmesini bekliyor.

Ajans Beşiktaş - Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, Al Nassr’dan ayrılmak için son saatleri sayarken Beşiktaş; Weghorst vekulübü Burnley ile geçici transfer sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla sonlandırıldığını KAP’a bildirdi. Weghorst’un bonservisini elinde bulunduran Burnley, erken fesih nedeniyle Beşiktaş’a 2 milyon 825 bin Euro ödeyecek.

Olumlu dönüş almıştı

Wout Weghorst’un sürpriz bir şekilde ManchesterUnited’a transfer olması sonrasında Beşiktaş Yönetimi, Al Nassr forması giyen Vincent Aboubakar için çalışma başlatmıştı. Yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için büyük çaba sarf eden idareciler, deneyimli isimden olumlu geri dönüş almıştı. Dün Kamerunlu golcüyle online bir görüntülü görüşme yapan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, yıldız isimden Al-Nassr’daki kontratının fesih sürecini hızlandırmasını istediği belirtildi.

Haftaya İstanbul’da olabilir

Arabistan ekibindeki 2 milyon 250 bin Euro’luk yarım dönemlik alacağının tamamını almak için Al Nassr’a büyük baskı yapan Aboubakar’ın, birkaç gün içinde istediğini alması bekleniyor. Sürecin hızlanması için başarılı oyuncuyla 2.6 milyon Euro’dan 2,5 senelik yaptıkları sözlü anlaşmaya ek olarak 250 bin Euro daha ödemeyi öneren yönetim, her şey beklendiği gibi giderse Aboubakar’ı haftaya İstanbul’a getirmeyi istiyor. (Fanatik)