#ComeToBeşiktaş zirvede!

#ComeToBeşiktaş zirvede!

Dünya çapında ses getiren 'Come to Beşiktaş' akımının yeni iletişim kampanyası Vodafone Park'ta düzenlenen lansmanla tanıtıldı.

Ajans Beşiktaş - Sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada büyük ses getiren, Beşiktaşlı Yıldız futbolcuların yanı sıra, tüm dünyanın tanıdığı isimlerin de katıldığı ‘Come to Beşiktaş’ akımı, yeni iletişim kampanyası ile daha da güçlü geliyor.
 
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman’ın katılımıyla gerçekleşen ‘Come to Beşiktaş’ akımının yeni iletişim kampanyası için Vodafone Park'ta düzenlenen lansmanın ardından sosyal medya üzerinden #ComeToBeşiktaş akımı yeniden yayıldı ve büyük ses getirdi. "Come. Come. Whoever you are" sloganıyla Mevlana esintilerini birleştiren Beşiktaş hazırlanan videoyu tüm resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Yeni reklam kampanyasının videosu YouTube'da Trend videolar arasında 1. sıraya yerleşti. Video izlenmesi önerilenler arasında da liderliği elinde bulunduruyor. Yeni iletişim kampanyasının tanııtımını bir kez daha hatırlayalım:

"Come. Come. Whoever you are." #ComeToBeşiktaş #Rumi

Etiketler :