Corentin Tolisso'dan Beşiktaş uyarısı! ''Geçen sezon zor olmuştu''

Corentin Tolisso'dan Beşiktaş uyarısı! ''Geçen sezon zor olmuştu''

Bayern Münih forması giyen genç Fransız oyuncu Corentin Tolisso, Beşiktaş ile oynayacakları maçı değerlendirirken geçen sezondan örnek verdi.

Ajans Beşiktaş - Bayern Münih'in genç yıldızlarından Corentin Tolisso, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesinde verdiği röportajında ilginç açıklamalarda bulundu.

Sporx'in haberine göre Corentin Tolisso, Beşiktaş maçlarının zorlu geçeceğini söylerken, Alman ekibinde daha fazla baskı yaşadığını da kabul etti.

23 yaşındaki Fransız oyuncu ilk olarak Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile oynayacakları maçta ne beklediğinin sorulması üzerine ''Bizim için zorlu iki maç olacak. Geçen sezon Beşiktaş'a karşı Lyon formasıyla oynama şansı bulmuştum. Çeyrek finalde onları elemiştik ama çok zor olmuştu. Beşiktaş'ın sahasında mükemmel bir atmosfer var. Gruplarını ilk sırada tamamladılar. Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir form yakaladılar. Geçen sene karşı karşıya oynadığım birçok oyuncu kadroda duruyor. Sahaya gücümüzü koymaya hazır olmalıyız. Üstünlüğü ilk maçta almaya çalışacağız. Daha sonra onların sahasında işi bitirip çeyrek finale çıkmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Etiketler :