Cüneyt Çakır'ın karnesi - Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçlar (28.12.2018 Son Durum)

Cüneyt Çakır'ın karnesi - Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçlar (28.12.2018 Son Durum)

Cüneyt Çakır haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Cüneyt Çakır ile ilgili tüm bilgiler bu haberde... Cüneyt Çakır'ın Beşiktaş karnesinden rakamlar merak ediliyor.

Cüneyt Çakır'ın Beşiktaş karnesine baktığımızda şimdiye kadar 44 kez siyah-beyazlı takımın maçını yönettiği görülüyor. Cüneyt Çakır istatistiklerine göre Beşiktaş bu maçlarda 20 galibiyet elde ederken, 13 kez de mağlup oldu. Hakemin yönettiği maçlarda Beşiktaş 11 kez berabere kaldı. 

Cüneyt Çakır Beşiktaş karnesi kartlar açısından da önemli. Hakem Çakır, 106 kez siyah-beyazlı futbolculara sarı kart gösterirken, rakip takım oyuncularına ise 118 kez sarı kart gösterdi. Beşiktaş'ın maçlarında 7 kez kırmızı karta başvuran Cüneyt Çakır, rakip takımlara karşı 5 kez kırmızı kart kullanmıştır.

Cüneyt Çakır istatistikleri

2018 yılı sonu itibariyle istatistiklere göre Cüneyt Çakır'ın yönettiği 500'den fazla maçın %47'sini ev sahibi takımlar kazanırken, %27'sini deplasman takımları kazanmıştır. Cüneyt Çakır maçları içinde iki takımın berabere kalma oranı ise %26 olarak kayda geçmiştir. 

Cüneyt Çakır istatistiklerine bakıldığında sarı kart gösterme oranı maç başına 4,3 sarı kart şeklindedir. Öte yandan Çakır'ın kırmızı kart istatistiği maç başına 0,35 olduğunu gösteriyor.

Cüneyt Çakır yönettiği maçlar

FIFA klasmanında hakemlik yapan Çakır, kariyeri boyunca 500'den fazla maç yönetmiştir. 1994'den beri hakemlik yapan Cüneyt Çakır, 2006'dan beri FIFA kokartlı. Cüneyt Çakır maçları VAR hakemi olarak da yönetmektedir.

Cüneyt Çakır kimdir? Cüneyt Çakır nereli? Kaç yaşında? Cüneyt Çakır'ın asıl mesleği, hakemlik kariyeri ve daha fazlası haberimizde...

Cüneyt Çakır TFF resmi sitesine göre 11750 lisans numaralı Süper Lig hakemidir. Hakemlik dışında mesleği sigortacılıktır. Cüneyt Çakır Transfermarkt bilgilerine göre ilk kez 10.08.2003 tarihinde 1.Lig maçları yönetmeye başlamıştır. Hakemlik bölgesi İstanbul olan Cüneyt Çakır, 23.11.1976 tarih doğumludur. Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Çakır 1.76 boyundadır. 

10 yaşından 17 yaşına kadar Kartalspor'da altyapıda futbol oynayan Çakır, 1994 yılında hakemliğe ilk adımını attı. Çakır, 1997 yılında C klasman ve 1999 yılında da B klasman hakemi oldu. Üst klasman hakemi kategorisine 2001 yılında yükselirken Süper Lig'deki ilk maçına da aynı yıl çıktı. Süper Lig'deki ilk maçı 29 Eylül 2001 tarihli Malatyaspor – Çaykur Rizespor maçıdır. Çakır, 2006 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazandı ve gösterdiği başarıdan dolayı 2007 yılında Avrupa'nın en yetenekli hakemlerinin davet edildiği İsveçli eski hakem Karl Ericson'un yönetimindeki Mentör Programı'na davet edildi. Çakır Avrupa'da ve dünyada bir çok maç yönetmiştir.

Cüneyt Çakır Transfermarkt sayfasında, hakemin yönettiği tüm maçların bilgilerine ve Çakır'ın peformans verilerine göz atabilirsiniz. Öte yandan Cüneyt Çakır Maçkolik sayfasında da Transfermarkt'a benzer şekilde Cüneyt Çakır'ın detaylı istatistiklerine erişebilirsiniz.

Cüneyt Çakır'ın Beşiktaş ile ilgili çıkmış tüm haberlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.