Cyle Larin: "Burak Yılmaz'ın aramızda olması çok güzel, rekabeti yükseltecek"

Cyle Larin: "Burak Yılmaz'ın aramızda olması çok güzel, rekabeti yükseltecek"

Beşiktaş'ın genç golcüsü Cyle Larin, siyah-beyazlıların Antalya kampındaki basın toplantısında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Cyle Larin, Beşiktaş'ın Antalya kampında basın toplantısı düzenledi.

Larin'in söylediklerinden öne çıkan satırlar şöyle:

"Kamp iyi gidiyor. Hazırlık maçlarında iki maçta üç gol attım. Bu da benim için iyi moral oldu. Sıkı şekilde çalışıyorum, antrenmanlarda goller atıyorum. Bu gollere bana daha fazla güven veriyor ve benim için her şey iyi bir şekilde gelişiyor. Ben burada önemli bir futbolcu olabilirim. Oynadıkça özgüvenim artıyor. Vagner Love, İstanbul’da kaldı. Ben iyi çalışıyorum. Şu anda sadece buna odaklandım.

BURAK YILMAZ

Burak Yılmaz'ın aramızda olması çok güzel, rekabeti yükseltecek. Burak Yılmaz çok deneyimli bir golcü ve takıma büyük katkı sağlayacaktır. Ben de takımda kalmaya ve goller atmaya odaklanmış durumdayım.

Takımın bir parçası olmak için çalışıyorum, oynamak için elimden geleni yapıyorum. Burada takımın önemli bir parçası olabileceğimi düşünüyorum. Aldığınız dakika yükseldikçe performansınızda artıyor. Hazırlık maçlarında iyi bir performans gösterdiğime inanıyorum. Bu pozitif ivmenin ikinci yarıda devam etmesi için çalışacağım. Takımın oyun şeklinin bana uygun olduğunu düşünüyorum. Doğru zamanda doğru yerde olmalıyım.

ŞAMPİYONLUĞU KONUŞUYOR MUSUNUZ?

Evet, aklımızda şampiyonluk var. Ve ben bunu yapabileceğimize inanıyorum. Yeteneğe sahibiz. Devamlılığı yakalayabiliriz.

Etiketler :