Cyle Larin'e sürpriz talip!

Cyle Larin'e sürpriz talip!

Bu sezon Beşiktaş formasıyla etkili bir performans sergileyen ve çıktığı son 4 maçı boş geçmeyen Cyle Larin'e talip çıktı. Hollanda ekibinin Kanadalı golcüye talip olduğu öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Fotomaç'ta yer alan habere göre; siyah-beyazlıların sezon başında satmayı düşündüğü, son haftaların skorer golcüsü Cyle Larin'e talip çıktı.

PSV'nin, Larin'i istediği ortaya çıktı

Sezon başında Eran Zahavi'yi transfer eden ancak büyük hayal kırıklığı yaratarak sadece 1 gol atabilen İsrailli golcünün yerine forvet arayan PSV'nin, Larin'i istediği ortaya çıktı.

8 milyon Euro

Hollanda basını PSV'nin Larin için 8 milyon Euro'luk bir bütçe belirlediğini, Kanadalı oyuncunun geçen sezon Belçika Ligi'nde gösterdiği performansın ardından Beşiktaş'ta da iyi bir sezon geçirdiği için listeye eklendiğini yazdı.

Henüz resmi teklif yok

PSV'nin henüz Larin için resmi bir teklif sunmadığı ancak diğer adaylar arasında Kanadalı oyuncunun adının ciddi anlamda öne çıktığı belirtildi.

 

 

4'te 4 yaptı

Geçen sezon Zulte Waregem'de kiralık olarak forma giyen başarılı forvetin, dönüşü muhteşem oldu. İlk golünü Antalya filelerine gönderen Larin; iki maçı boş geçtikten sonra adeta otomatiğe bağladı.

Denizlispor, Yeni Malatya ve G.Antep'i avlayan Kanadalı oyuncu, Başakşehir'i de es geçmedi ve üst üste 4 maçta 4 gol atmayı başardı.