Cyle Larin'e transfer kancası! Serie A devi talip oldu

Cyle Larin'e transfer kancası! Serie A devi talip oldu

Beşiktaş'taki geleceği merak konusu olan Cyle Larin'e bir talip daha çıktı. Kanadalı futbolcuyla siyah-beyazlılar arasında yeni sözleşme imzalama süreci tıkanma aşamasına gelirken, Serie A'nın dev kulübü harekete geçti.

Ajans Beşiktaş - UEFA Şampiyonlar Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen Beşiktaş'ta idareciler gelecek sezon futbol yapılanması kapsamında harekete geçti. Siyah-beyazlılarda yeni sözleşme sürecinde problemler yaşanan Cyle Larin'e Serie A devinin talip olduğuu iddia edildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Yeni sözleşme imzalamadı

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin'in takımdaki geleceği bilinmezliğini korumaya devam ediyor. Yeni kontrar konusunda henüz anlaşma sağlanamayan Kanadalı golcüye Avrupa'dan teklifler gelmeye devam ediyor.

Milan listeye aldı

 

İngiltere Premier Lig ekiplerinin bir süredir yakından takip ettiği 26 yaşındaki futbolcuya İtalya'dan da talip çıktı. Yaz aylarında hücum hattına takviye yapmak isteyen İtalyan devi Milan'ın 6 seçenek belirlediği ifade edildi.

Yıldızlar da gündemde

Sempremilan'ın haberine göre; Giroud'a gerçek bir alternatif sunmak isteyen Milan, Beşiktaş'taki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin'i transfer listesine ekledi. Kırmızı-siyahlıların listesinde Larin haricinde, Andrea Belotti, Dries Mertens, Divock Origi, Alexandre Lacazette gibi yıldızların bulunduğu kaydedildi. (Fotomaç)