Cyle Larin'in menajerinden sözleşme açıklaması

Cyle Larin'in menajerinden sözleşme açıklaması

UEFA Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele eden Beşiktaş'ta Cyle Larin'in menajerinden yeni sözleşme açıklaması geldi. Tecrübeli futbolcunun siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Kanadalı hücumcusu Cyle Larin'in siyah-beyazlı takımdaki geleceği merak konusu oldu. Tecrübeli futbolcunun menajeri Nick Mavromaras, A Spor'a konuştu. İşte Nick Mavromaras'ın açıklamaları...

"Larin Beşiktaş'ı seviyor, ama ilk 11'de oynayan diğer arkadaşlarına benzer finansal şartları bekliyor. Diğerleriyle benzer bir durum olursa sözleşme konusunda sorun olacağını düşünmüyorum. Larin Beşiktaş'ı ve İstanbul'da yaşamayı seviyor. Larin’in ihtiyaçlarını karşılamak ve onu tatmin etmek Beşiktaş yönetiminin elinde. Larin Beşiktaş için önemli bir oyuncu olduğunu geçtiğimiz maçlarda gösterdi."

"ÖNEMLİ ROL OYNADI"

"Larin geçen sezon attığı gollerle Beşiktaş'ın 2 kupayı almasında ve ekonomik olarak kazanç elde ettiği Şampiyonlar Ligi'nde yer almasında önemli rol oynadı. Beşiktaş'ın kazanacağı kupalarda önemli bir rol oynayama devam edecektir."

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de Cyle Larin'in yeni sözleşme imzalaması konusunda görüşmelerin devam ettiğini duyurdu. Başkan Çebi şu ifadeleri kullandı:

"Larin kalmak istiyor, görüşmeler devam ediyor. Daha bugün (dün için) görüştük menajeriyle. Canı başka yere gitmek istiyorsa gider, ben hiç o konuda taviz vermem, yani Beşiktaş'ta kalmak istemeyen, bizi zor durumda bırakacak futbolcuyla ben fazla uzun görüşmem, kısa keserim."