"Daha hiçbir şey bitmedi"

"Daha hiçbir şey bitmedi"

Teknik direktör Şenol Güneş, kritik Gaziantepspor maçı öncesi oyuncularını uyardı.

Ajans Beşiktaş - Ligde bu haftayı galibiyetle kapatması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Beşiktaş’ta tecrübeli çalıştırıcı takımı ile bir toplantı yaptı. Matematiksel olarak kupayı garantilemediklerini belirten Güneş’in, “Daha önce de herkes bizi şampiyon ilan etmişti ama cezası ağır olmuştu” dediği öğrenildi. Üçüncü yıldız yolunda önünde sadece bir galibiyet kalan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş yarınki Gaziantepspor maçı öncesi ciddiyet konusunda oyuncularına uyarılarda bulundu.
 
Henüz matematiksel olarak şampiyonluğun kazanılmadığını belirten siyah-beyazlı teknik adamın “Başakşehir maçında, öncesinde de herkes bizi şampiyon ilan etmişti ama rehavete kapıldığımız için cezası ağır olmuştu. Şampiyonluk garanti altına alınmadıkça sizden ayaklarınızı yere sağlam basmanızı istiyorum. Henüz şampiyon olmadık. Gaziantepspor maçını ciddiye almanızı istiyorum. Rakibimiz küme düşmüş olabilir ama onlar için bu maçı kazanmak prestij anlamında çok önemli. Bu nedenle dikkatli olmak zorundayız” dediği öğrenildi.
 
‘Dikkatli olun’
Bu senenin üçüncü yıldız açısından tarihi sezon olduğunu da sözlerine ekleyen Güneş’in, “Üzerimizde ağır bir yük var ve camianın beklediği başarıya çok az kaldı. Gaziantepspor maçı bizim için basit olmayacak. Stadı dolduracak taraftarlarımıza hem güzel bir futbol izlettirmeliyiz, hem de güzel bir galibiyet armağan etmeliyiz. Sezonu bize yakışacak bir şekilde kapatmalıyız. Henüz biten bir şey yok. Bir sezonun emeklerini boşa çıkarmamak için, Gaziantep’te çok dikkatli oynamalıyız” ifadelerini kullandığı ortaya çıkı. (Milliyet-Serdar Sarıdağ)