Danimarka'dan Philip Zinckernagel iddiası: Beşiktaş'ın listesinde

Danimarka'dan Philip Zinckernagel iddiası: Beşiktaş'ın listesinde

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken Danimarka'dan bir iddia gündeme geldi. Philip Zinckernagel'in Beşiktaş'ın listesinde olduğu iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Teknik direktör Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda çalışmalarını yürüten Beşiktaş yönetimi, İngiltere'den bir oyuncuyu gözüne kestirdi.

Siyah-beyazlılar, İngiltere Premier Lig'e veda eden ve gelecek yıl Championship'te boy gösterecek olan Watford'un yıldızı Philip Zinckernagel'i gündemine aldı.

OLYMPIAKOS DA İLGİLENİYOR

Danimarka basınında yer alan haberde, 27 yaşındaki sağ kanatla Olympiakos'un da ilgilendiği belirtildi. Watford'un kendisi için doğru teklifin gelmesi halinde Philip Zinckernagel'i göndermeye hazır olacağı ifade edildi. Zinckernagel'in Türkiye'ye transfer olması halinde Trabzonspor'un golcüsü Andreas Cornelius'un yolundan gideceği de haberde yer aldı.

Geçen sezon Nottingham Forest'ta 50 maça çıkan Zinckernagel, 7 gol ve 10 asistle oynadı. Zinckernagel'in kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Zinckernagel kariyerinde, FC Nordsjaelland, FC Helsingör, HB Köge, SönderjyskE ve Bodo Glimt gibi takımlarda da forma giydi.