Dario Simic: "Mitrovic, Hırvatistan'ın geleceği"

Dario Simic: "Mitrovic, Hırvatistan'ın geleceği"

Hırvatistan Milli Takımı'nın eski yıldızı Dario Simic, Beşiktaş'ın tartışılan stoperine güvenoyu verdi.

Ajans Beşiktaş - Rusya’da Milliyet’e konuşan Simic, “Vida ile Mitrovic’i kıyaslamak yanlış olur. Hırvatistan için Vida bugünün stoperi, Mitrovic ise geleceğin oyuncusu. Belçika’da başarılı bir sezon geçirdi. Önümüzdeki dönemde iyi seviyelere geleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Hırvatistan Milli Takımı’nın eski yıldızlarından Dario Simic, Beşiktaş’ta top koşturan vatandaşları Domagoj Vida ve Matej Mitrovic hakkında Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası kadrosunda yer almayan Mitrovic için, “Hırvatistan’ın gelecekteki stoperi” yorumunu yapan Simic, Vida’nın çok deneyimli bir savunmacı olduğunu dile getirdi.

Eski Hırvat oyuncu, “Vida ve Mitrovic’i kıyaslamak yanlış olur. Biri tecrübeli ve yıllardır üst seviyede oynayan bir isim.

Diğeri ise daha yeni tecrübe kazanıyor. Hırvatistan için Vida hazır ve olmuş bir stoper. Bugünün stoperi... Mitrovic ise geleceğin stoperi. Biz böyle bakıyoruz. Her oyuncu her gittiği takımda çok başarılı olacak diye bir kural yok. Mitrovic geçen sezon Belçika liginin önemli kulüplerinden Brugge’de oynadı. Bence doğru bir takım ve lige gitti gelişimi için iyi oynadı. Ben, Mitrovic’in iyi seviyelere geleceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. (Milliyet/Senad Ok)

Etiketler :