Davide Santon Beşiktaş'a yakın

Davide Santon Beşiktaş'a yakın

Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme turundan veda eden Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah beyazlı takımın bir süredir gündeminde olan yıldız isimde ise flaş bir gelişme yaşanıyor..

Ajans Beşiktaş - UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan veda eden Beşiktaş'ta gözler transferlere çevrildi... Yoluna Avrupa Ligi ön elemesinden devam edecek olan siyah beyazlılar, ligde de iddialı bir kadroyla mücadele etmek için forvet ve sağ bek transferlerine öncelik veriyor.

Çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Beşiktaş'ın, bir süredir gündeminde yer alan yıldız isimde yeni gelişmeler yaşanıyor...

İtalyan basınından Sky Italia'nın haberine göre Beşiktaş'ın teklif götürdüğü Roma'lı sağ bekin menajeri, kulübün tesislerinin bulunduğu Trigoria'da bu öneriyi değerlendiriyor.

Haberin detayında, oyuncunun ocak ayındaki teklifi reddettiği ancak bu kez Türkiye'ye gitmeye sıcak baktığı ifadelerine yer verildi.

Kariyerine Inter'de başlayan 29 yaşındaki İtalyan sağ bek sırasıyla Cesena, Newcastle United ve Roma formaları giydi.

Başkent ekibiyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Santon, geride kalan sezonda çıktığı toplam 21 maçta 973 dakika süre aldı. (Fotomaç)

Etiketler :