Dele Alli, Ada'da büyük şaşkınlık yarattı

Dele Alli, Ada'da büyük şaşkınlık yarattı

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Everton'dan kiraladığı yıldız oyuncu Dele Alli'nin yaşadığı büyük düşüş şaşkınlık yarattı.,

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Everton'dan kiraladığı yıldız oyuncu Dele Alli'nin yaşadığı büyük düşüş şaşkınlık yarattı.

"KARİYERİ BİTME NOKTASINA GELDİ"

İngiliz basınından Mirror'ın haberine göre; Kariyerinin başında "İngiliz futbolunun yeni umudu" olarak görülen Alli'nin kariyeri bitme noktasına gelmiş durumda.

"NEYMAR'DAN İYİ OLABİLİR"

Haberde, Dele Alli'nin çıkış yakaladığı dönemde Tottenham'ı çalıştıran Arjantinli teknik direktör Mauricio Pochettino'nun İngiliz oyuncu için sarf ettiği sözler hatırlatıldı. Pochettino, Alli için; "Dele Alli'nin Neymar'dan farklı bir karakteri var, O da özel bir oyuncu. Neymar'ın seviyesinde mi değil mi bilmiyorum ama ondan daha iyi olabilecek bir potansiyeli var. Gelecekte neler olacak göreceğiz."ifadelerini kullanmıştı.

JOSE MOURINHO ETKİSİ

Pochettino'nun ardından Tottenham'da Jose Mourinho ile çalışan Alli'nin düşüşü, bu dönemde başladı. Tottenham'da çalıştığı dönemde Dele Alli ile özel bir görüşme yapan Mourinho, "Oyununda çok fazla inişler ve çıkışlar var. İstikrarlı bir oyuncu ile zaman zaman sahneye çıkan oyuncular arasında büyük fark vardır. Üst seviye oyuncular arasındaki farkı yaratan da budur. Zaman uçup gidiyor ve eğer yapabileceğini düşündüğüm şeyleri yapamazsan çok pişman olacaksın." sözlerini sarf etmişti.

BEŞİKTAŞ'TA DA HAYAL KIRIKLIĞI

Tottenham'dan ayrıldıktan sonra Everton'a transfer olan ve bu sezon başında Beşiktaş'a kiralanan Dele Alli, burada da istediği etkiyi yaratamadı. Beşiktaş formasıyla 15 resmi maça çıkan Alli, bu maçlarda 3 gol kaydetti. (Sporx)