"Dele Alli, Şenol Güneş'i duyunca şaşkına döndü!"

"Dele Alli, Şenol Güneş'i duyunca şaşkına döndü!"

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in önceki gün "Kendisine ulaşamıyoruz" dediği Dele Alli, İngiliz basınında da gündem oldu. Güneş'in açıklamaları sonrası Alli'nin büyük şaşkınlık yaşadığı aktarılırken antrenmana geç kaldığı için ceza çıktı

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta önceki günkü antrenmana katılmayan Dele Alli için teknik direktör Şenol Güneş'in açıklamaları gündem olmuştu.

Güneş, "İzin verdiğimiz Dele Alli gelemedi, yağmur yağıyor herhalde, ondan haber almaya çalışıyoruz. Telefon ile ulaşamadık, inşallah kaza falan geçirmemiştir." demişti.

Dele Alli bu açıklamadan kısa süre sonra "Birçok mesaj aldım. O yüzden bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum. Kulüp bugün doktor ile görüşmem için izin verdi. Yarın antrenmana dönüyorum." ifadelerini kullandı.

Dele Alli dünkü idmana da katılırken Güneş oyuncusuyla ilgili "Dün 'Yağmur yağdı, Dele Alli gelmedi' dedim. Ne kadar ciddiye aldınız ya. Geç geldiği için ceza aldı. Özel durumu vardı ama ceza durumu ayrı." dedi.

Geç geldiği için ceza alan Dele Alli'nin bu durumu İngiliz basınında da gündem oldu. SkySports'ta yer alan habere göre Dele Alli, Şenol Güneş'in sözlerini duyduktan sonra büyük şaşkınlık yaşadı. Dele Alli'nin Beşiktaş'ta zor günler geçirmeye devam ettiği belirtilen haberde Güneş'in de oyuncuyu planlarında düşünmediği vurgulandı.

13 maçta 2 gol atabilen Dele, ekim ayında göreve gelen Güneş döneminde ise 4 kez şans buldu. Dele Alli'nin Güneş'in gözünde kredisinin bittiği ifade edilirken sezon bitmeden Everton'a geri dönebileceğine yönelik beklentinin arttığı ifade edildi. Beşiktaş'ın Everton'dan sezon başında kiraladığı Dele Alli, yıllık 2.2 milyon Euro alıyor. (Habertürk)