"Demba Ba böyle devam ederse Beşiktaş sezon sonunda alır"

"Demba Ba böyle devam ederse Beşiktaş sezon sonunda alır"

Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın gündemini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Milliyet gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'nin yayınında gündeme dair açıklamalar yaptı. Sarıdağ dünden bu yana konuşulan Serkan Reçber gelişmesi için "Serkan Reçber doğrudur ama zamanlama yanlış. Ayrıca Şenol Güneş'in olduğu yerde böyle bir sportif direktör haberinin yapılması takımda olumsuz hava yaratır." yorumu yaptı.

"Teknik Direktör ve Sportif Direktör arasında ego çatışması yaşanır." diyen Sarıdağ, "Serkan Reçber ile görüşülüyor fakat Şenol Güneş'in üstüne gelmeyecek. Altyapı ve Scout ekibinin başına getirilmesi planlanıyor." dedi.

Beşiktaş'ın kadrosunu da değerlendiren gazeteci şu yorumlarda bulundu:

"Babel kanat forvet oynuyor. Cenk kriterlere göre gönderildi. Ama Mario Gomez, Aboubakar göndermemeliydi. Beşiktaş'ın Vagner Love'yi almasının sebebi ligi tanıyan bilen bir forvet olması. Bu amaçla alındı. 

Demba Ba böyle devam ederse Beşiktaş sezon sonunda alır. 

Quaresma ve Babel'in olduğu yerde Lens'in bu kadar pozisyona girmesi bile iyi. Ben diyorum ki Lens'i önümüzdeki sezon görün. Beşiktaş'ın 11'ine bakın 30 yaşın üstünde. Bu sezon puan kayıplarının nedenlerinden biridir bu. Takımı gençleştirme çalışmaları yapılıyor."

Etiketler :