"Demba Ba ile sözlü ön anlaşma yapıldı"

"Demba Ba ile sözlü ön anlaşma yapıldı"

Milliyet Gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ, Göztepe maçı öncesi Beşiktaş'taki gelişmeleri değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Serdar Sarıdağ'ın Skorer TV'ye yapıtığı açıklamalar: 

"Vagner Love 2-3 maç yok gibi. Beşiktaş'ın transfer çalışmaları çok farklı. Ozan Tufan Beşiktaş'a gelseydi, 1 sezon sonra Valencia'ya gidecekti. Anlaşılmıştı. Bunun ön protokolü yapılmıştı. Love sakat ama Larin, Negredo var. Larin'den önce Babel var. Beşiktaş'ta gol sıkıntısı olmaz. Larin'in son vuruşları iyi, ustalık kokuyor. Eksik tarafları var mı var.
 
'Demba Ba ile sözlü ön anlaşma yapıldı'
 
Süre aldıkça eksikler kapanabilir. Demba Ba ile sözlü ön anlaşma yapıldı. Takımda bir tane pivot forvet var. Cenk gittiği için Cenk'e benzeyen forvet aradılar. Olmayınca Türkiye'yi iyi tanıyan Love transfer alındı. Başkanın Demba Ba ile ilgili açıklamalar var. Futbol kültürümüze ters bir durum. Demba Ba da Beşiktaş'ın kalesini gördüğü yerden vurur. Türk futbol kültüründe Göztepe maçı öncesi böyle bir demeç her yere çekilir. Başkanın art niyet içinde olduğuna inanmıyorum. Eleştiri yapanlara kızmamak lazım.
 
'Golcü ve orta saha transferi çok konuşulur'
 
Beşiktaş şampiyon olursa transferde konuşulacak tek kulüp olur. Golcü ve orta saha transferi çok konuşulur. Forvet zenginliği var. Larin'i kiralayabilme durumu olabilir. Süper Lig'de bir kulüp olabilir. Beşiktaş'a karşı oynasın diye madde de koyarlar. Negredo'nun bir Çin pazarı var. Love'un da Brezilya ve Çin pazarı var. Demba Ba gelirse kimse birinci forvet olarak düşünmesin. Beşiktaş şampiyon olursa süper forvet alınacak.
 
'Beşiktaş, Burak'ı bonservis ödeyip almaz'
 
Burak Yılmaz'ı Beşiktaş bonservis ödeyip almaz. Şartlar elverirse değerlendirilir mi evet. Ama Demba Ba'yı tercih ederler. Demba Ba kulüp içinde çok sevilen bir isim. Premier Lig'de oynamış, çok özellikli bir golcü. Şenol hocanın bir lafı var, 'Benim kapım her zaman Mario Gomez'e açık.' Demba Ba'nın kesin değil, kendini ispatlamak zorunda. Göztepe de sözleşme uzatmak istiyor haklı olarak. Demba Ba'yı Türkiye'ye getiren Beşiktaştır. 
 
Katar'da sponsorluk çalışmaları
 
Katar'da Beşiktaş'ın pazarlama departmanı çok iyi çalışıyor. Fikret Orman'ın Katar'a yaptığı seyahatin perde arkası; ulaşım sponsorluğu ve çeşitli sponsorluklar, kardeş kulüp, turnuva gibi bir sürü projeler var. Bu seçeneklerden gerçekleşme ihtimali olanlar olacaktır elbet.
 
Göztepe maçı için iki senaryo var
 
Göztepe maçı öncesi ciddi eksiklikler var. İki senaryo var. Gökhan Gönül'ün son durumu belli değil. Oynayacak gibi gözüküyor. İlk senaryo Gökhan sağ bek, Pepe ve Tosic göbekte, Caner sol bek, Adriano ve Medel orta sahada önlerinde Talisca gibi görünüyor. Gökhan oynamazsa; Adriano sağ bek, Caner sol bek, orta sahada Necip-Medel ikilisi düşünülüyor.
 

Etiketler :