Demirkol'dan, Caner-Adriano kıyası! "Bir sol bekten daha fazlası..."

Demirkol'dan, Caner-Adriano kıyası! "Bir sol bekten daha fazlası..."

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.

Ajans Beşiktaş - Grubunda oynadığı ilk iki maçtan 6 puan çıkaran Beşiktaş, üçüncü maçında Monaco ile deplasmanda karşılaşacak. Bu zorlu mücadeleden galip ayrılmak isteyen Beşiktaş, alacağı galibiyet ile de gruptan çıkma adına dev bir adım atmak istiyor. Karşılaşma bu akşam saat 21:45'te başlayacak ve TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kritik mücadele öncesinde Ntv Spor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın iki sol beki Caner Erkin ve Adriano'yu karşılaştırdı. Demirkol, iki oyuncu için şu ifadeleri kullandı;

"Caner'in Şampiyonlar Ligi performansı iyi ama Adriano bir sol bekten daha fazlası. Kattığı akıl, sadece Beşiktaş'ın savunmasına değil, orta sahasını da tamamlayan bir akıl. Talisca'nın beklenen seviyede olmadığı maçlarda sahada Adriano'nun olmadığını görüyoruz. Adriano orta sahada Talisca'nın iki yönlü oyunda yaptığı açıkların hemen hemen tamamını kapatıyor. Bunu sadece aklı ile yapıyor. Ekstra bir enerji harcamıyor. Enerjisini en doğru kullanan oyunculardan birisi. Adriano'nun varlığı bu anlamda daha önemli. Caner başka bir oyuncu. Caner'in bir oyunu var, onu oynuyor. Caner'e uyarsan, ortaya çok enteresan bir sol bek çıkıyor. Asist kralı da oluyor. Ama sen Talisca'yı oynatmak istiyorsa, Adriano ile oynayacaksın. Adriano'yu statta izleyenler çok daha net görüyordur, bir sol bekten çok orta saha işi yapıyor. Talisca'ya ikinci forvet olma şansı tanıyor."

Etiketler :