Deniz Atalay, Mehmetçik Vakfı Genel Müdürüne bağış çekini teslim etti

Deniz Atalay, Mehmetçik Vakfı Genel Müdürüne bağış çekini teslim etti

Beşiktaş As Başkanı Deniz Atalay, Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Yaşar Bal’a bağış çekini teslim etti.

Ajans Beşiktaş - Türkiye’nin aynı zamanda en büyük sivil toplum organizasyonlarından biri olan Beşiktaş Kulübü, ülkemizin bekası için hem yurdumuzun dört bir yanında hem de yurt dışında canını ortaya koyarak terörle amansız bir şekilde mücadele eden Mehmetçiklerimize moral desteği sağlamak için 20 Şubat Salı günü tüm Türkiye’deki Kartal Yuvası Mağazaları cirosunun % 10’unu, ayrıca 1500 adet Beşiktaş formasını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

As Başkan Deniz Atalay, Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü emekli Tümgeneral Yaşar Bal’ı makamında ziyaret ederek tüm sporseverlerin katkılarıyla toplanan bağışı Bal’a takdim etti.

Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü emekli Tümgeneral Yaşar Bal, ziyarette As Başkan Deniz Atalay’a bir plaket takdim ederken Atalay da Bal’a imzalı bir Beşiktaş forması hediye etti.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada "Kahraman Mehmetçiklerimizin teröre karşı büyük bir mücadele sergilediği bu tarihi günlerde, Kulübümüzün düzenlemiş olduğu bağış kampanyasına destek veren tüm sporseverlere teşekkür ederiz." satırları da yer aldı.

Etiketler :