Deniz Çoban: "Adem Ljajic ve Douglas kırmızı görmeliydi"

Deniz Çoban: "Adem Ljajic ve Douglas kırmızı görmeliydi"

Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında Vodafone Park'ta M. Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'e istediği gibi bir başlangıç yapamayan Beşiktaş, Başakşehir karşıında sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Siyah beyazlılar, 5. maçında 4. kez puan kaybı yaşadı ve 5 puan ile haftayı 11. sırada tamamladı. 

Sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş, şimdi de Adem Ljajic'i kaybetti. Başakşehir maçında sarı kart gören ve sınırda olan Sırp yıldız, 35'de sarardı, gelecek hafta oynanacak Trabzonspor maçı öncesi cezalı duruma düştü

DOUGLAS'IN POZİSYONU

Müsabakaya damga vuran an ilk yarının son saniyelerinde yaşanan ve Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Douglas ile Başakşehir'den Fredrik Gulbrandsen arasında yaşanan ikili mücadele oldu.

Pozisyonda iki oyuncu birden yere düşerken hakem Suat Arslanboğa Beşiktaş lehine faul kararına hükmetti ve bu kararın ardından, Douglas'a kırmızı kart verilmesini bekleyen Başakşehir cephesinden Arslanboğa'ya yoğun bir itiraz yapıldı. 

Buna karşın Arslanboğa bu kararın hemen ardından ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı ve söz konusu pozisyonla ilgili olarak VAR incelemesi yapılmadı.

Pozisyon hakkında değerlendirmelerde bulunan Fanatik yorumcusu Deniz Çoban ise, iki pozisyonun da kırmızı kart olması gerektiğini belirtti.

Etiketler :