Deniz Çoban: "Beşiktaş'ın iki penaltısı verilmedi"

Deniz Çoban: "Beşiktaş'ın iki penaltısı verilmedi"

Fanatik Gazetesi yazarı ve yayıncı kuruluş yorumcusu Deniz Çoban, Başakşehir-Beşiktaş maçındaki pozisyonları masaya yatırırdı.

Ajans Beşiktaş - Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, Başakşehir-Beşiktaş maçının tartışmalı pozisyonlarını Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports ekranlarında değerlendirdi.

İşte Deniz Çoban'ın yorumları: 

"Junior Caiçara'nın pozisyonunda el topa gidiyor. Eli, topun önüne doğru bariyer oluyor. Çok net bir elle oynama. Kesinlikle penaltı kararı verilmeliydi. Şu andaki protokollere göre VAR'ın karışmaması doğru. 

Penaltı verilmesini doğru bulurum"

Formadan tutmak bir ihlal değildir. Formadan tutuyor diye penaltı diyemeyiz. Tuttuktan sonra rakibinin bedenine etki etmesi lazım. Hareketlerini kısıtlaması lazım. Bir sonraki hamlesini engellemesi lazım. Bunlar var mı? Bu yorum işi. Hakemi çok eleştirmem. Şahsi fikrime gelince, top tam Vida'nın olduğu yere gidiyor. Vida, topa kafa vuracak pozisyonda. Vida o çekmeden etkilendiği için sendeleyip düştüğü fikrindeyim. Penaltı verilmesini daha doğru bulurum.

"Penaltı kararı doğru"

El topa doğru hareket ediyor, göğsünden sonra elle müdahale ediyor. Elini sakınabilir burada futbolcu. Penaltı kararı doğru."

(Not: Görüntü Beinsports'tan alınmıştır)