Denys Boyko: "Dinamo Kiev'de kalmak istiyorum"

Denys Boyko: "Dinamo Kiev'de kalmak istiyorum"

Beşiktaş'ın devre arasında Dinamo Kiev'e kiraladığı Denys Boyko, Ukrayna'da kalmak istediğini belirtirken şampiyon olamadıkları için üzgün olduğu söyledi.

Ajans Beşiktaş - Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'tan Dinamo Kiev'e kiralanan Denys Boyko, Ukrayna basınına röportaj verdi.

''GELECEK SEZON DAHA İYİ OLMALIYIZ''

Ukrayna Ligi'nde Shakthar Donetsk'in ardından sezonu 2. sırada bitiren Dinamo Kiev'in kalecisi Boyko, ''Malesef Shakthar'ı geçemedik ve ligi kaybettik. Hatalarımızı unutup devam etmemiz gerekiyor. Shakthar'ı şampiyon olmaları nedeniyle kutluyorum. Şampiyonluğu kaybetmek bizim için bir utanç oldu. Gelecek sezon daha iyi olup şampiyon olmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

''BURADA KALMAK İSTİYORUM''

Dinamo Kiev'de kalmak istediğini belirten Ukraynalı kaleci, ''Burada kendimi mutlu hissediyorum. Kalmak istiyorum ancak bu bana bağlı değil. Önce Beşiktaş ve Dinamo Kiev'in anlaşması gerekiyor. Ortak bir dil bulmaları lazım, ardından geleceğim şekillenecek'' dedi.

30 yaşındaki kaleci, Dinamo Kiev'de bu sezon 16 maça çıkarken kalesinde 14 gol gördü, 7 maçı da gol yemeden tamamladı. Boyko'nun Beşiktaş ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Sporx)

Etiketler :