Derbi öncesi golcülerden göze çarpan istatistik

Derbi öncesi golcülerden göze çarpan istatistik

Beşiktaş'ın hücumuna en çok katkı yapan Weghorst (3 gol, 4 asist) ile F.Bahçe'nin en etkili gol silahı Valencia (7 gol, 2 asist) arkadaşlarına net fırsat yaratmada da ikinci sırada. Bu konuda ilk sırayı ise Emre Mor ile Kevin N'Koudou alıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçına az bir zaman kaldı. Pazar günü Vodafone Park'ta oynanacak derbi öncesi iki takımın oyuncularının istatistikleri öne çıkıyor.

Akşam'ın derlediği habere göre; iki takımın golcüleri Weghorst ve Valencia, aynı zamanda takım arkadaşlarına fırsat yaratmada ikinci sıralarda yer alıyorlar. 
 

Kevin N'Koudou ve Emre Mor lider

Şans yaratma verilerinin ilk 3'ü pozisyon yaratma konusunda takımın en önemli isimleri oluyor. Her iki takımın da golcüleri olan Wout Weghorst ve Enner Valencia aynı zamanda takım arkadaşlarını pozisyona sokan oyuncular arasında ikinci sırada yer alıyor.

Beşiktaş'ta Kevin N'Koudou, Fenerbahçe de Emre Mor ilk sırada bulunuyor.

Masuaku, Salih Uçan, Ferdi Kadıoğlu ve Lincoln

Hem 3. bölgede hem de rakip ceza sahasında en fazla pas yapan futbolcular takımlarının hücumdaki en kilit isimleri oluyor. Bu konuda Kartal'da Masuaku ve Salih Uçan, Kanarya'da ise Ferdi Kadıoğlu ve Lincoln isimleri ön plana çıkıyor. (NTV Spor)