Derbi terapisi, Hatay'da başladı! İşte Sergen Yalçın'ın o sözleri

Derbi terapisi, Hatay'da başladı! İşte Sergen Yalçın'ın o sözleri

Beraberliğin ardından soyunma odasında oyuncularına moral veren Beşiktaş'ın hocası, “Başınız eğilmesin. Kaybedilen iki puanı G.Saray maçında telafi ederiz” dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta oldukça zorlu geçen Hatayspor deplasmanında öne geçilmesine rağmen bırakılan iki puanın üzüntüsü yaşanıyor. Özellikle ikinci yarıda rakip kalede büyük baskı kuran siyah-beyazlılar galibiyet golünü bir türlü bulamayınca sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Oyuncularının beş maçlık galibiyet serisinin de bozulmasının moral bozukluğunu yaşadığını gören teknik direktör Sergen Yalçın, soyunma odasında derbi terapisine başladı.

Tesislere gitti

Galibiyetlere alışıldığında yaşanan ilk puan kaybının her zaman çok üzücü olduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Hiç birinizin başının eğilmesini istemiyorum. Sahadaki mücadeleniz ve hırsınız yerindeydi. Benim için önemli olan bu. Kaybettiğimiz iki puanı Galatasaray maçında telafi ederiz" diyerek futbolcularına moral verdi. Öte yandan Sergen Hoca maç gecesi İstanbul'a dönüşte direkt olarak tesislere giderek yardımcılarıyla birlikte G.Saray maçına çalıştı. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)