DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş biraz daha ağır basıyor"

DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş biraz daha ağır basıyor"

Beşiktaş, Süper Lig'in altıncı haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım ligin ilk beş haftasında 13 puan toplarken, Fenerbahçe 8 puan toplayabildi. Kadıköy'de oynanacak olan mücadeleyi kazanmak isteyen Beşiktaş, alacağı galibiyet ile Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını açmak ve rakibini erkenden yarış dışında bırakmak istiyor. Beşiktaş, Fenerbahçe maçının arından Şampiyonlar Ligi'nde RB Leipzig'i konuk edecek.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde Bein Sports yorumcusu Önder Özen, Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu. Deneyimli yorumcu, şu ifadeleri kullandı;

"Psikolojik eşiği yüksek bir maç olacak. Fenerbahçe evinde Beşiktaş'a üstünlük kurmuş bir takım. Sadece Beşiktaş'a da değil, Galatasaray'a, Trabzonspor'a da aynı şekilde. Teknik, taktikten çok psikolojik bir savaş olacak sahada. Baktığımızda Beşiktaş sezona çok iyi başladı. Gerek lig, gerek Şampiyonlar Ligi. Çok iyi bir kadro var Şenol Güneş'in elinde. Yedek kulübesi olarak da Fenerbahçe'nin çok önünde bir kadrosu var. Fenerbahçe ise lige çok kötü başladı. Avrupa'dan da elendi. Ama son Alanya maçı ile moral depoladılar. Maçın Kadıköy'de oynanacak olması Fenerbahçe için bir avantaj olsada, Beşiktaş elindeki kadro ve mevcut form durumu ile biraz daha ağır basıyor. Bizim temennimiz izleyenlerin sıkılmayacağı, adına yakışır bir derbi izlemek. Dediğim gibi, kadro ve form durumlarını ele aldığımızda Beşiktaş, galibiyete daha yakın taraf olarak gözüküyor. Ama psikolojik savaşta Fenerbahçe önde."