DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş en kolay Avrupa takımlarını yener"

DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş en kolay Avrupa takımlarını yener"

Beşiktaş'ın Süper Lig 14. hafta rakibi Galatasaray. Siyah beyazlılar derbi mücadelesinden 3 puanı alarak Galatasaray ile arasındaki puan farkını düşürmek istiyor.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de istediği sonuçları bir türlü alamayan Beşiktaş, Vodafone Park'ta lig lideri Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. 

Mücadeleyi kazanmak isteyen Beşiktaş, rakibini yenerek yeniden çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. 
Siyah-beyazlı takımda cezası bulunan Caner Erkin dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Zorlu müsabaka öncesinde Fotomaç Gazetesi yazarı ve A Spor yorumcusu Turgay Demir, derbiyi Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi.
Demir, zorlu müsabaka için şu sözleri kullandı;

"Beşiktaş en kolay Avrupa takımlarını yener. Şampiyonlar Ligi'ndeki başarı bunun kanıtı. Galatasaray da Avrupa fatihi değil mi? O zaman tam Beşiktaş'ın istediği gibi bir rakip. Muhtemelen Tudor 10 kişi ile kapanmayacaktır yani kale önüne otobüs çekmeyecek. Kazanmayı hedefleyecektir. Beşiktaş'ın en sevdiği oyun tipi de bu. Özellikle kanat oyuncuları böyle üzerine gelen rakipler karşısında inanılmaz etkili oyunlar çıkarıyorlar. Kadro kalitesine bakınca iki takımın denk olduğunu düşünebiliriz ama yedek kulübesine bakınca Beşiktaş açık ara önde. Yani iş kulübeden gelecek oyunculara kaldığı zaman durum farklılaşır.  Teknik adamlara bakıyorum, Şenol Güneş ile Tudor'u kıyaslamak bile büyük haksızlık olur. Şenol Hoca birkaç gömlek üstün. Seyirci ve saha avantajı da Beşiktaş'ta olduğunu düşünürsek Beşiktaş'ın derbiyi 1-2 farkla kazanacağını düşünüyorum."

Sahaya çıkacak 11 hakkında ise "Klasik, ideal 11'i ile çıkacaktır. Pepe oynayacak bildiğim kadarıyla yanında Mitrovic de olsa şaşırmam, Tosic de olsa şaşırmam, Medel de olsa şaşırmam. Hoca bunun kararını son dakika verecektir.
Sol bek Adriano sağda Gökhan Gönül önde Atiba, Oğuzhan olacaktır büyük ihtimalle. Önlerinde Quaresma, Talisca, Babel ve Cenk Tosun. Benim beklediğim 11 böyle" dedi.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

 

Etiketler :