DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş, Fenerbahçe'ye göre daha güçlü"

DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş, Fenerbahçe'ye göre daha güçlü"

Cumhuriyet gazetesi yazarı Gülengül Altınsay, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisin Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, ligin 6. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, 23 Eylül Cumartesi günü saat 19:30'da başlayacak. Cumhuriyet gazetesi yazarı Gülengül Altınsay, karşılaşmayı Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. İşte Altınsay'ın sözleri: "Kağıt üzerinde bakınca da sahada bakınca da Beşiktaş güçlü gözüküyor. Sezona Fenerbahçe'ye göre daha hazırlıklı başladı. Gerçi Beşiktaş transferlerin geç olması nedeniyle ilk haftalarda istenilen düzeyde değildi ama giderek toparladı. Porto ve Konyaspor maçları takımın oturmaya başladığını gösteriyor.

Aynı şey Fenerbahçe için geçerli değil. Fenerbahçe'nin zamana ihtiyacı var. Beşiktaş avantajlı durumda. Fenerbahçe bu işi çok ciddiye almış durumda. Çıkış maçı olarak görüyor. Bunun dışında genel olarak eğilim Beşiktaş'ın ligi alıp gitmesi değil, diğer kulüplerinde potanın içinde kalacağı anlayışı hakim kamuoyunda.
.
Adaletli futbolu gözeten bir maç yönetimi bekliyorum hakemden. Hakem sanki maçı berabere bitirecek de herkesi memnun edecek gibi gözüküyor. Bizim ligimizde hakemler çok fazla düdük çalıyor. Her pozisyona faul çalıyorlar, bunu gören oyuncular da sürekli faul yapıyor. Hakemlerin de oyun oynanması için ona uygun davranması lazım. Bu sürekli faul işleri iyi oynayan takımların aleyhine bir durum. Özetlersek Beşiktaş daha güçlü gözüküyor ama günün koşulları neyi gösterir onu tahmin etmek zor."

Etiketler :