DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş sahaya 1-0 galip çıkıyor"

DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş sahaya 1-0 galip çıkıyor"

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray ile Vodafone Park'ta karşılaşacak. Hürriyet gazetesi Beşiktaş muhabiri İsmail Er derbi hakkındaki düşüncelerini aktardı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de istediği sonuçları bir türlü alamayan Beşiktaş, Vodafone Park'ta lig lideri Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. 
Mücadeleyi kazanmak isteyen Beşiktaş, rakibini yenerek yeniden çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. 
Siyah-beyazlı takımda cezası bulunan Caner Erkin dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Zorlu müsabaka öncesinde Hürriyet gazetesi Beşiktaş muhabiri İsmail Er, derbiyi Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. 
Er, zorlu müsabaka için şu sözleri kullandı;

"Beşiktaş sahaya 1-0 galip çıkıyor çünkü Vodafone Park'ta taraftar üstünlüğü herzaman 1 puan getirir. İkincisi de kalite, performans, teknik, tecrübe ve kariyer açısından sadece Türkiye değil Avrupanın en iyi oyuncularına sahip.
Beşiktaş bu karşılaşmayı eğer Galatasaray futbol oynatmayı düşünürse 3 farkla kazanır."

Sahaya çıkacak 11 hakkında ise "Şenol Güneş adaletli adamdır. Teknik Direktör Şenol Güneş bugüne kadar tüm oyunculara aynı özelliklerle ve sahaya verebileceği performansı düşünerek formayı verir futbolcuda alır. Bu nedenle Şenol Güneş özellikle son antrenman ve maçlarda kim formdaysa ona formayı giydirir." dedi.


YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :