DERBİYE DOĞRU | "Favorilerin kaybettiğine çokça tanık olduk"

DERBİYE DOĞRU | "Favorilerin kaybettiğine çokça tanık olduk"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, ligin 6. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Usta gazeteci Atilla Gökçe, Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

"2 takım bu hafta yüksek moralle çıktı. Fenerbahçe uzun süredir aradığı bol gollü galibiyeti buldu deplasmanda. Beşiktaş geçen yıldan devam eden kadrosuna en başta Pepe gibi bir takviye ile hem Porto hem Konyaspor önünde gücünü gösterdi. İki takımın da derbiden gelen bir ortak tarihi var. Bu ortak tarihinde sayfalarında favori olanların kaybettiğine çokça tanık olduk.

Bu derbiler öyle derbiler ki zamanında kaybeden takımlar olağanüstü kongreye dahi gitti. Kazanan takım da köşeyi döndü şampiyonluğa ulaştı. O yüzden de Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sezon sonunu yakından etkileyecek. Kulüplerin içinde huzurunu sürdürecek ya da bozacak sonuçlar yaratacaktır. Ben Fenerbahçe'nin favori olduğunu düşünüyorum. Aykut Kocaman'ın futbolcularıyla ortak bir kaderi var. Bekledikleri sonuçları alamadılar.

Vardar yenilgisi gibi ağır kazaları var. Arada 5 puan fark var iki takım arasında. Bu 8 puana yükselirse Fenerbahçe'nin şampiyonluk hesapları bozulur. Aykut Kocaman her maçta şampiyonluk sözünü seslendiriyor. Ayrıca futbolcular da bu maça çok asılacaktır. Beşiktaş'ta herhangi bir yorgunluk yok. Çok keyifli bir derbi izleyeceğiz. Fenerbahçe'nin ev sahibi gücüyle, Beşiktaş'ın bilenen gücü karşı karşıya gelecek."

Etiketler :