DERBİYE DOĞRU | Okan Koç: "Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş"

DERBİYE DOĞRU | Okan Koç: "Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş"

Beşiktaş 14. Haftada evinde Galatasaray ile karşılaşacak. Okan Koç derbi öncesi Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de istediği sonuçları bir türlü alamayan Beşiktaş, Vodafone Park'ta lig lideri Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi kazanmak isteyen Beşiktaş, rakibini yenerek yeniden çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Siyah-beyazlı takımda cezası bulunan Caner Erkin dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Zorlu müsabaka öncesinde A spor yorumcusu Okan Koç, derbiyi Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. 
Koç, zorlu müsabaka için şu sözleri kullandı;

"Kadro olarak ve oyun formatı olarak Beşiktaş bu ligin üstünde bir takım. Şampiyonlar Ligi'ndeki konsantrasyonunu lige gönderirlerse bu ligde gerçekten Şampiyonluğun en büyük adayı ve şampiyon olabilecek takımların başında geliyor. Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig maçına rahat gidecek olmalarından dolayı Galatasaray maçına inanılmaz derecede konsantre olacaklarını düşünüyorum çünkü futbolcu psikolojisi olarak söylüyorum biz de yaşadık aynı psikolojiyi. Şampiyonlar Ligi maçı rahat olduğu için bu maçta çok rahat bir psikolojiyle performans göstericeklerine inanıyorum. Galatasaray takımının işi gerçekten çok zor. İnanılmaz bir atmosfer bekliyor onları. Taraftar olsun, futbolcular olsun Galatasaray'ın işi gerçekten zor. Beşiktaş kazanır ve puan farkını 3'e düşürür diye düşünüyorum."

Şenol Güneş'in 11'i hakkında düşüncelerini aktaran Koç, " Talisca oynuyor sanırım. Oynaması gerekiyor zaten. Uzun zamandır ligde suskun olan Talisca'nın bu maça damga vuracağını düşünüyorum. Orta sahadaki pas trafiğinde en önemli iş ona düşüyor. Pasları Quaresma'yla Babel'le Cenk'le buluşturacağını gizli forvet olarak yer alacağını düşünüyorum. Talisca'nın gol bulacağını düşünüyorum. Beşiktaş çok üst seviyede bir kadroya sahip. Başta öğretici ve geliştirici, deneyimli teknik adama sahip. Beşiktaş burda daha avantajlı gözüküyor. Maçın favorisi Beşiktaş gözüküyor ama derbiler bazen öyle sıkıntılı oluyorki futbolcular bazen sahanının içinde istediklerini veremiyor ama Beşiktaş'ın kadrosu hem derbilere tecrübeli hem uluslararası maçlara. Beşiktaş'ın kazanacağına inanıyorum." dedi.

Maçın hakemi hakkında " Fırat Aydınus benim birçok maçımı yönetti. Muhteşem bir hakem. Maçı, futbolcuları germeyecek çünkü futbolcuları gerebilecek bir yapısı var. İşte burda Quaresma'ya çok büyük iş düşüyor.  Gerilmemesi lazım saha içinde. Onun gerginliği bütün takıma yansır. Hakemde iyi bir maç yönetirse yani ben adalet kılıcını ortadan vuracağım derse güzel bir maç olur." dedi.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

 

Etiketler :