DERBİYE DOĞRU | Şenol Güneşli Beşiktaş, Galatasaray'a kaybetmiyor!

DERBİYE DOĞRU | Şenol Güneşli Beşiktaş, Galatasaray'a kaybetmiyor!

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında Vodafone Park'ta Galatasaray ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, bu sezonu da şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Ligin geride kalan 13 haftasında, istediği performansı ortaya koyamayan Beşiktaş, lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde 4. sırada yer alıyor. Sarı-kırmzılı takımı yenerek puan farkını 3'e düşürmek isteyen Kara Kartal'da, Caner Erkin dışında eksik isim bulunmuyor.

Şenol Güneş, Galatasaray'a boyun eğmiyor!

Beşiktaş'ta 3. sezonunu geçiren Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın başında, ligde 4 ve Süper Kupa'da 1 kez Galatasaray ile karşılaştı. Sadece Süper Kupa maçında penaltı atışları ile rakibine kaybeden Güneş, ligde oynadığı 4 maçın, 3 tanesini kazanırken, 1 maçtan beraberlik ile ayrıldı.

Galatasaray'a karşı 2015-2016 sezonunda Olimpiyat Stadı'nda 2-1 kazanan Beşiktaş, TT Arena'da da rakibini 1-0 yenmişti. Geçtiğimiz sezon Vodafone Park'ta 2-2 biten mücadele sonrasında Beşiktaş, TT Arena'da rakibini Talisca'nın golü ile yine 1-0 yenmeyi başarmıştı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :