Derbiye Japon akını! Japonya'da Nagatomo - Kagawa çılgınlığı

Derbiye Japon akını! Japonya'da Nagatomo - Kagawa çılgınlığı

Galatasaray ile Beşiktaş pazar günü Türk Telekom'da şampiyonluk mücadelesi verecek. Bu zorlu derbiye Türk futbolseverlerin yanı sıra Japonlar da büyük ilgi gösteriyor.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak kritik derbi 5 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.

Derbi için yüzlerce Japon futbolseverin Türkiye'ye gelmeye hazırlandıkları öğrenildi. Bunun için Japonlar, Galatasaray yönetimi ile temas kurup bilet talep etti. Mücadeleyi ayrıca Japonya'daki futbolseverlerin de ekran başında takipm edeceği belirtildi.

Büyükelçi açıkladı

Ankara'nın Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima, bu maç için Japonya'dan özel turlar düzenlendiğini açıkladı. Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima, NTV'ye yaptığı açıklamada derbiyle ilgili şunları söyledi:

"Son derece heyecan verici çok önemli bir maç olacak. Ben şahsen izleyeceğim. Umut ediyorum ki harika bir maç olacak.Birçok Japon da bu maça odaklanmış durumda. Japonya'dan bu maç için özel turların düzenlendiğini biliyorum. Japonya'dan kaç turistin geleceği konusunda elimde resmi rakam yok ama büyük kampanyalar yapıldı bu konuda. Çok fazla Japon'un geleceğinden eminim. Nagatomo ve Kagawa, Japon futbolunun en önemli yıldızlarından. Her iki futbolcumuza ve takımlara da bol şans diliyorum. Japonya'da her iki futbolcunun maçları en az 3 milyon kişi tarafından takip edilecektir." (Sabah & NTV Spor)

Etiketler :