Derbiye kadar 4 dörtlük!

Derbiye kadar 4 dörtlük!

Son 2 mücadeleden 6 puan çıkaran Kara Kartal, Yukatel Denizli ile başlayacak 4 maçlık seriyi kazanıp 21 Mart'taki Fenerbahçe derbisine daha güçlü çıkmak istiyor

Ajans Beşiktaş - 26. haftayı bay geçerek dinlenme fırsatı bulan Beşiktaş, 27. haftanın ilk gününde kazanıp kritik hafta sonunu rahat geçirmek istiyor. Denizlispor'u bugün 19.00'da konuk edecek olan siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın da ekibine gelecek rotasını çizdi. Yaptığı analizler sonrasında sıradaki 4 maçtan 12 puan çıkarıp, F.Bahçe derbisine öyle çıkmak isteyen 48 yaşındaki çalıştırıcı, takımı ile de sık sık motivasyon konuşmaları yapıyor. Her maçın kritik öneme sahip olduğunu ve puan kaybı yaşamadan yola devam etmeleri gerektiğini aktaran Yalçın, 4 maçtan da galip ayrılmaları halinde şampiyonluk hedefine başarıyla yürüyeceklerini ve her zamankinden daha yakın olacaklarını da düşünüyor.

ZORLU VİRAJI GEÇERSE ŞAMPİYONLUK YOLU AÇILACAK

Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep ve Başakşehir maçlarıyla birlikte önemli bir viraja girecek olan siyah-beyazlı ekipte bu maçların kazanılması teknik heyete göre sezon sonundaki mutlu sonun önünü açacak. Bay geçmenin avantajını kullanıp dört gün izin yapan futbolcular tamamen toparlanırken, takımın da fizik durumu zorlu yarışa yeniden başlamak için hazır durumda. (Sabah - Ogün Şahinoğlu)