Dertler derya olmuş!

Dertler derya olmuş!

Hatay'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş 2019'dan bu yana ilk kez üst üste 3 deplasman maçı kaybetti.

Ajans Beşiktaş - Son şampiyon Beşiktaş, Pjanic ve Batshuayi gibi isimleri kadrosuna katsa da sezon başındaki bahar havası, kısa sürede kışa döndü… Galatasaray derbisini kazanan Kartal, Hatay'a 1-0 yenilerek durkalk yapmaya devam etti. Lig ve Avrupa'da oynadığı son 10 maçta 6. mağlubiyetini alan siyah-beyazlılar, 11. hafta sonunda lider Trabzonspor'un 7 puan gerisine düşerken, Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maçta sıfır puanla son sırada yer aldı.

YALÇIN ELEŞTİRİLİYOR

Sakat isimlerin çok olduğu dönemde sadece Sivasspor maçını kazanabilen Beşiktaş, Altay, Başakşehir ve Hatay maçlarını kaybederken; Adana DS ile de berabere kaldı. Bu 5 maçta sadece 1 galibiyet alınması artık saha içindeki oyununun sorgulanmaya başlamasına neden oldu. Sergen Yalçın'ın da değindiği gibi hedefte futbolcular var ve özellikle yedek oynayanların maç kurtaracak düzeyde olup olmadığı tartışılıyor.

ali-aydin.webp

KARTAL’IN KADER HAFTASI

Kartal için bu hafta oynayacak iki maç oldukça kritik. Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba deplasmanda Sporting Lizbon maçına çıkacak olan siyah-beyazlılar, 0 puanla son sırada yer aldığı için Avrupa'da devam edebilmek adına mutlak kazanmak zorunda. Sporting maçından 3 gün sonra sahasında lider Trabzonspor'u ağırlayacak Beşiktaş, bu maçı kaybetmeleri halinde zirvenin 10 puan gerisine düşecek. (Sözcü - Ali Aydın)